Programeaza-te in service!

Autorizația de funcționare a Euroins România a fost retrasă oficial

Pentru programare constatare sunați la:
+40 723 295 370 sau +40 747 028 153

Reduceri Speciale la Reparații Auto pentru păgubiții Euroins!

Doar la DAS AUTO GARAGE!

Falimentul Euroins nu trebuie să-ți pună frână bruscă! La DAS AUTO GARAGE, păgubiții Euroins beneficiază de 10% reducere la reparații auto, consultații juridice gratuite și opțiuni de plată în rate.

În urma falimentului asiguratorului Euroins, numeroși clienți au fost lăsați fără despăgubiri pentru daunele auto. Nu lăsa criza de pe piața RCA, declanșată de închiderea uneia dintre companiile cheie, să te lovească și pe tine!

Pentru a veni în sprijinul celor aproximativ 2,7 milioane de asigurați RCA afectați, service-urile auto DAS AUTO GARAGE lansează o ofertă specială cu reduceri la reparații auto destinate păgubiților Euroins! Cine poate beneficia de ea? Orice persoană fizică sau juridică titulară care are un contract de asigurare de tip RCA încheiat cu Euroins Insurance Group!

Programează-te acum!

Oferta specială de 10% reducere la reparații auto

Știm că în România frecvența accidentelor auto este mult peste media europeană! DAS AUTO GARAGE  înțelege dificultățile prin care trec păgubiții Euroins și îți oferă o reducere semnificativă la reparațiile auto! Sprijinim la constatarea daunelorde catre FGA, primești devizul cu necesarul de piese si reparatii, îl aprobi, și facem reparația repede și bine! Această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată și te poate ajuta să economisești considerabil pentru reparațiile necesare mașinii tale. Discountul de 10% se aplică la prețul manoperei, față de contractul dintre Das Auto Garage și Euroins/ Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA)!

Programează-te acum!

Alte beneficii

Vrem să-și oferim tot sprijinul de care ai nevoie în această perioadă dificilă și să-ți oferim servicii complete!

Pe lângă reducerea de 10% la reparații auto, păgubiții Euroins pot beneficia și de alte avantaje, cum ar fi consultații juridice gratuite și plata în rate!

Ai  asistență financiară, pentru plata în 12 rate, a valorii reparației, prin CardAvantaj!

Ai asistență juridică calificată, cu avocat, pentru întocmirea dosarului și recuperarea banilor de la FGA, în cel mai scurt timp posibil!

Programează-te acum!

Ai 2 opțiuni de a-ți recupera banii

  1. Repari din fondurile proprii și ceri FGA să platească despăgubirile în contul tau.
  2. Înainte de a efectua reparațiile propriu zise, soliciți plata despăgubirilor direct la FGA printr-o cerere de plată care poate fi completată direct online aici: https://www.fgaromania.ro/cerere-de-plata-privind-acordarea-despagubirilor-indemnizatiilor/.

FGA va calcula estimativ conform unui program specializat și îți va achita suma rezultată.

Dacă nu ai deschis deja un dosar de daună la Euroins, primul pas pe care trebuie să-l faci dacă ești păgubit RCA la acest asigurător este să deschizi un dosar de daună la FGA. Completează și trimite o cerere de deschidere a dosarului de daună la Fond. Formularul poate fi completat direct online aici: https://www.fgaromania.ro/formular-daune/

Programează-te acum!

 Cum să beneficiezi de oferta noastră

Pentru a beneficia de această ofertă, programează-ți o vizită la una din cele două locații DAS AUTO GARAGE din București (sector 2 – Șos. Morarilor nr. 4C, sau sector 3 – Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 1J) sunând la +40 723 295 370 SAU +40 747 028 153. Ia cu tine documentele care dovedesc că ești asigurat Euroins și vei beneficia automat de reducerea oferită! Asigură-te că ai la îndemână toate documentele necesare înainte de a te programa!

Programează-te acum!

Servicii de calitate garantate

Service-urile DAS AUTO GARAGE se mândresc cu o echipă de profesioniști experimentați și calificați, care vor avea grijă de vehiculul tău! Utilizăm doar piese de calitate și echipamente moderne pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate și pentru a-ți garanta că reparațiile efectuate sunt eficiente și trec testul timpului!

Nu lăsa falimentul Euroins să-ți afecteze mobilitatea și siguranța! Profită acum de oferta noastră specială de reduceri la reparații auto și asigură-te că mașina ta are parte serviciile de care are nevoie: CELE MAI BUNE!

PENTRU PROGRAMARE CONSTATARE SUNĂ LA:
+40 723 295 370 SAU +40 747 028 153

Partenerii cu care lucrăm: