Programeaza-te in service!

Prezentare service

service auto | prezentare

Suntem Das Auto Garage, service auto situat in Bucuresti, in doua locatii: sector 2, Sos. Morarilor nr. 4C si  sector 3, Bd. 1 Decembrie 1918 nr 1J. Service-ul nostru este specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare.

Deziderat: sa fim primul service auto in preferintele clientilor nostri.

Telul acesta este unul spre care tindem si ne dorim sa ne apropiem de el cat mai mult in perioada urmatoare. Dorinta noastra fundamentala si prin care speram ca dezideratul nostru sa devina realitate se poate rezuma prin ceea ce numim misiunea Das Auto Garage.

Misiune Das Auto Garage

Gama de servicii de intretinere si reparatii auto, investitiile in echipamente si in recrutarea si pregatirea specialistilor au condus la formarea rapida a unei echipe de adevarati profesionisti.
Parteneriatele cu furnizorii ce reprezinta branduri consacrate au constituit un alt plus ce a adus incredere clientilor nostri.
La toate acestea s-a adugat faptul ca noi, echipa Das Auto Garage, facem ce ne place, si noua ne face placere sa avem grija de masini.

dr-auto

Suntem bucurosi sa facem public parteneriatul nostru cu Doctor Auto/Ad Garage. Mentinerea standardelor ridicate si punctualitatea, fac parte din misiunea declarata a partenerului nostru, lucru care ne face sa privim increzatori in viitorul acestui parteneriat.