Programeaza-te in service!

Termeni si conditii

Das Auto Garage in calitate de proprietar al site-ului www.dasautogarage.ro, vă informează că, în momentul în care accesați/utilizați și navigați pe site-ul www.dasautogarage.ro, pentru a beneficia de informațiile și/sau serviciile oferite de acesta, este necesar să consultați în prealabil rubrica ”Politica de confidențialitate” și să respectați ”Termenii si condițiile” de mai jos:
www.dasautogarage.ro este un site dedicat oricărei persoane interesate, este usor accesibil, este gratuit ca accesibilitate și se compune din informații despre produsele și serviciile furnizate de Das Auto Garage, știri, noutăți, informații despre campaniile promoționale ale operatorului și alte informații specifice activității.

Aceste materiale sunt guvernate de reglementările existente în legislația în vigoare în materie. Conținutul site-ului are drept scop informarea utilizatorilor cu privire la serviciile prestate de Dasautogarage.
Proprietarul site-ului are dreptul, oricând, să realizeze schimbări ale conținutului și poate aduce actualizări/imbunătățiri/completări/modificări de structura, formă și fond, în mod unilateral, fără nico notificare prealabilă a vreunei persoane. Utilizatorii au obligația de a se informa și de a consulta site-ul în vederea deținerii de catre aceștia de informații actuale și actualizate cu privire la activitățile și serviciile furnizate de Das Auto Garage.

Utilizatorii site-ului și clienții/potențialii clienți au obligația de a studia și respecta Regulamentele Das Auto Garage, programul de lucru și de a se informa cu privire la acestea, in principal prin intermediul site-ului www.dasautogarage.ro.
Utilizatorii pot accesa/utiliza conținutul site-ului www.dasautogarage.ro numai in interes personal, cu bună credința si fără a urmări un scop comercial. În cazul citării/printării/reutilizării informațiilor postate pe site-ul www.dasautogarage.ro se va face in mod obligatoriu precizarea sursei de colectare dacă informațiile nu sunt destinate uzului personal și curent.
Utilizatorul este unicul responsabil atât fata de Das Auto Garage, cât și fața de terți/persoane vizate, în legatură cu accesarea, utilizarea și manipularea conținutului.

Das Auto Garage se va asigura că pe site nu sunt publicate niciun fel de materiale de natură a aduce atingere vreunei dispoziții legale sau vreunui drept legal protejat, bunelor moravuri și eticii.
Das Auto Garage nu răspunde pentru pierderea datelor utilizatorului in caz de atacuri cibernetice sau situatii de forta majora, pentru infectarea computerului unui utilizator cu viruși informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel.

Das Auto Garage nu poate fi tras/a la răspundere pentru eventualele prejudicii și/sau litigii izvorâte în legatură cu și/sau din utilizarea/reutilizarea, diseminarea și transmiterea, denaturarea uneia/mai multor părți a conținutului, în orice mod, cu incălcarea “Termenilor și Condițiilor” și a legislației în vigoare în materie.